Våre ansatte

Leangen Kulturbarnehage har for tiden 18 ansatte. Klikk under for å finne ut mer om hver enkelt! Møt de ansatte

Leangen Kulturbarnehage er et samvirkeforetak og reguleres av vedtekter basert på Lov om samvirke og Lov om barnehager. Det er foreldrene som til en hver tid har barn i barnehagen som er eiere og dermed har forpliktelser beskrevet i vedtektene.

  • Øverste organ er Årsmøtet som består av alle foreldrene. Årsmøtet velger et styre, og styret ansetter daglig leder.
  • Daglig leder har ansvar for det administrative og pedagogiske ved virksomheten.
  • Vi har 2 avdelinger, 5 barnegrupper og et godt team bestående av 17 ansatte med forskjellig kompetansefelt, kjønn og alder.
  • Hver avdeling har en pedagogisk leder.
  • Hver barnegruppe har minst en pedagog og fagarbeidere eller assistenter.
  • Vi har spesialpedagog og kokk i teamet.
  • Barnehagen er medlem av PBL (Private barnehagers landsforbund)

Vår Daglige leder er noe så unikt som en kaotisk kreativ sjel, proppfull av ideer og skaperkraft som samtidig evner å være systematisk og ryddig. Hun har tro på enkeltmenneskets evner, ser verdien av vår forskjellighet og evner å fremme samarbeid, utvikling og trivsel gjennom positiv kommunikasjon og ledelse. Med bakgrunn som barnehagelærer, mentor og i ledelse- og organisasjonsfag, ser hun læring i enhver tilbakemelding hun får og gir veiledning, råd,  ros og ris på omsorgsfullt vis.

Finn ut mer om meg
Daglig leder
tlf. 954 23 616

Barnehagelærer og spesialpedagog, Torhild, er toppers. Om en kunne klone mennesker så skulle Torhild blitt den første. Ikke bare fordi hun er så hyggelig og morsom, men like mye på grunn av hennes gnistrende glede over det å arbeide i barnehagen.  Torhild brenner for relasjonene til barna, det å bli kjent med dem, akkurat der de er, og være der for dem, med hele seg. Hun har en unik evne til å se enkeltbarnets behov og bidrar til at vi andre ser og forstår barna i ulike perspektiv. Vi ser henne gjerne med sekken med det rare i. Da kan det skje magiske ting.

Finn ut mer om meg
Spesialpedagog
tlf. 954 23 616

Med master i barnehagekunnskap er Tormod en særdeles kunnskapsrik og engasjert barnehagelærer. Åpner du den kunnskapsluka, flommer det entusiastisk ut om filosofer, forskere og pedagogers teorier som støtter og bygger opp om vår pedagogiske virksomhet. Hans fasinasjon smitter og bidrar til faglig engasjement i hele personalgruppen. Tormod har et stort hjerte for de estetiske fagene og er en pådriver i drama. Med kulisser, lyd, lys og gjerne røykmaskin, vokser det ofte frem små og store forestillinger.

Finn ut mer om meg
Avdelingsleder Spretten
tlf. 954 23 616

Særdeles sjarmerende barnehagelærer med god erfaring med de yngste barna og god kompetanse innen tilknytningsarbeid. Han forsøker å se gjennom barnas ytre og går inn for å forstå hvordan de virkelig har det, hva de egentlig er opptatt av og hva de forsøker å uttrykke. Gitaren er aldri langt unna. Joakim sprer om seg med musikalske innslag og bruker drama aktivt i lek og læring. Han har sagt at han digger å jobbe her fordi her er det kolleger som vil få til ting!

Finn ut mer om meg
Pedagog
tlf. 954 24 207

Assistenten Angela er et søreuropeisk, sprudlende innslag i personalgruppen. Hennes latter er smittende og både barn og voksne trives med hennes nærvær. Angela  sørger både for rolige lesestunder og vilter utelek.  Hun har sitt oppmerksomme blikk rettet mot barnas fokus, intensjon og følelser og har handlekraften som trengs for å møte dem på meningsfulle måter.

Finn ut mer om meg
Assistent
tlf. 970 28 089

Fagarbeider Anna Karina kan alltid regnes med. Hver eneste dag er hun tilgjengelig for

Lek og moro. Man ser særdeles sjelden en nedstemt Anna Karina. Hun er kvikk i replikken og har alltid smilet på lur. Hun tar jobben sin seriøst. Er positiv og deler tanker og spørsmål fordi hun vet at det er slik vi utvikler oss. Hun tar utfordringer, kommer med ideer og er med på det som skjer. I møte med barna er hun allsidig og gledelig.  Å ha en voksen som deler barnets begeistring i utforskningens og lekens øyeblikk er viktig.

Finn ut mer om meg
Fagarbeider
tlf. 954 24 207

Med 25 års erfaring fra kjøkkenet på Royal Garden Hotell kom Anne til vårt kjøkken i 2010. Der sprer hun matglede og kunnskap om råvarer og matretter til store og små. Hun disker opp til frokost, lunsj og fruktmåltid for alle barnegruppene hver dag, enten de er i barnehagen, på tur eller i grillhytta. Med et stort sosialt hjerte er vi glad hun ikke bare står over grytene, men inkluderer barna i mye av matlagingen. Hun er ofte å se blant barna på avdelingene, og både barn og kolleger kommer til henne på kjøkkenet for varme og omsorg.

 

 

Finn ut mer om meg
Kokk
tlf. 954 23 616

Når det gjelder assistent Anne Lise, passer et sitat fra en av våre studenter: ”Jeg opplever at hun mestrer arbeidet til fingerspissene, og at hun har et «magic touch» som jeg ikke forstår eller helt greier å få øye på hvordan hun gjør, men som jeg kan se effekten av hos barna. Hun er konsekvent og tydelig, uten å være masete eller arresterende. En rammemaker som skaper massevis av trygghet hos barna, på mange måter.”  Studenten har rett. Anne Lises omsorg strekker seg fra det unike øyeblikket med enkeltbarnet, til foreldrene, til sine kolleger og barnehagen som helhet.

Finn ut mer om meg
Assistent
tlf. 970 28 089

Ingrid er barne- og ungdomsarbeider med lang fartstid i bransjen. Hennes erfaringer i alle tenkelige barnehagesituasjoner er gull verd.  Hun er et skikkelig arbeidsjern, stiller opp der det trengs, og er en trygg klippe for barn og kolleger. Hun tar stort ansvar og er en katalysator i store begivenheter. Hun har oversikt, er tydelig og ryddig, men lar seg lett rive med i lek og moro. Ingrid synger og spiller gitar og er en kulturbærer hva gjelder barnesanger, rim, regler og lekbaserte aktiviteter.

Finn ut mer om meg
Fagarbeider
tlf. 954 24 207

Barnehagelærer Pål Christian baner vei for de store aktivitetene og prosjektene. Han tenker utenfor boksen, og det er alltid spennende å se hva det neste blir. Han er en pådriver for kjøkkenhagen. Det komposteres, dyrkes og høstes sammen med barna. Det filosoferes, eksperimenteres og forskes med hva som kan gro og gi spiselige resultat. Pål Christian elsker klatring og unike naturopplevelser og lar sin entusiasme komme barna til gode. Her oppleves utfordringer og mestringsfølelse på høyt plan.

Finn ut mer om meg
Pedagog
tlf. 954 20 661

Assistent Rose vet alt. Alle vet det. Hun har oversikt og kontroll på det meste og bidrar på den måten til at det delikate maskineriet som er oss tikker og går i all harmoni. Rose er tøff nok til å spille teater for og med barna, og hennes kreativitet innen ansiktsmaling overgår de fleste. Hun tar utfordringer og viser tydelig glede over å ha gjort noe nytt, litt utenfor komfortsonen. Rose er en god kollega som bryr seg og som er herlig ærlig. Hun kan både sitte engasjert i legokassa over lang tid og sprette rundt i alle slags aktiviteter for hjelp og støtte.

Finn ut mer om meg
Assistent
tlf. 959 76 234

Leken først, sier barnehagelærer Sandra, og hun kan leke. Med en unik evne til å fange opp  barns interesser, sinnsstemninger og iboende lekelyst, legger hun til rette for godt lekemiljø. Stadig på jakt etter magiske øyeblikk som kan deles blant gode venner i barnehagen. Sandras kreativitet bobler nesten over i formingsfaget. Hennes ideer er smittende, og hun motiverer og inspirerer barna til å ta ut sitt potensiale i skapergleden.

Finn ut mer om meg
Pedagog
tlf. 970 12 627

Fagarbeideren, Sigurd, er en som i aller høyeste grad er opptatt av barnas motorikk og fysiske utfoldelsesglede! Gi han en ball, ei matte og et tau, og han har femten barn engasjert i en time, svette og glade og klar for  lunsj. Sigurd digger også dramafaget og bruker det aktivt både i den frie leken og i læringsøyemed. En dag dukker han opp i hvit krøllete parykk, en annen dag i rosa og langhåret parykk, og med fortellerteknikk og formidlingsevne fanger han barns oppmerksomhet.

Finn ut mer om meg
Assistent
tlf. 970 28 089

”Hei, vennen, så fint at du kom i dag også.” Barnehagelærer Therese er vennligheten selv. Den gode mottakelsen barna får av henne oser av anerkjennelse. Det ses i smilet, i blikket og i hele kroppsuttrykket. Det er nærhet og tilstedeværelse i de relasjonelle øyeblikkene med barna. Hun er rolig og er ofte å finne sammen med barna inne i de magiske verdenene som finnes mellom bokas to permer.  Therese har også en kreativ skapende side og det gir seg ofte uttrykk i formingsfaget og i ryddig og estetisk utsmykking av barnehagens rom.

Finn ut mer om meg
Pedagog
tlf. 970 28 089

En stor assistent som ofte er å finne sittende eller liggende på gulvet, i gresset, i sandkassen eller i snøen sammen med  mange barn i lek. Thor-Andrè er alltid tilgjengelig, og han har en unik evne til å danne nære, omsorgsfulle relasjoner til barna. Det er nok mange barn som kommer til å huske på Thor André som en positiv kraft i barndommen når de selv blir voksen. Om det en dag ikke skjer så mye, finner han på noe sprell og er gjerne med barna på tur.

Finn ut mer om meg
Assistent
tlf. 954 24 207

Denne barnehagelæreren er mest kjent under navnet Charlotte. En kjærlig og omsorgsfull person man blir umiddelbart glad i. Hun ser enkeltmennesker i mengden. Hun vet hvor hun trengs og hvem som har behov for litt ekstra oppmerksomhet. Charlotte har et godt fang å krype opp i og alle som har noe på hjertet har tiltro til at hun lytter. Hun er avslappet og rolig, men har et årvåkent blikk og god hørsel som  strekker seg ut over den umiddelbare fysiske rekkevidden. På et blunk er hun på plass med hjelp og støtte.

Finn ut mer om meg
Barnehagelærer
tlf. --

En så positiv barnehagelærer som Daniel skulle alle barnehager ha. I det han kommer på jobb smiler alle litt ekstra og han sprer om seg med hyggelige kommentarer til barn og voksne. Det er lett å finne trøst hos Daniel. Han opptrer varsomt og oppriktig i møte med andres følelser. Etter en god og varm klem kan du få en hyggelig trall og gitarspill. Hans musiske kvaliteter gleder små og store både til hverdags og fest. Han jobber daglig med hodet fullt av fagkunnskap og et stort bankende barnehagehjerte.

Finn ut mer om meg
Barnehagelærer
tlf. --

Vilde er en fantastisk barnehagelærer som lever etter målsettingene om å alltid tenke barns beste og at de ansatte i Leangen Kulturbarnehage skal gi barna en god start på livet. Alle føler seg sett av henne, og hun oppleves som trygg, snill og faglig svært dyktig.

Finn ut mer om meg
Barnehagelærer
tlf. --

Karianne har bachelor som barnehagelærer og master i barnevern. Hun har dermed en faglig tyngde som kommer barna, kollegaene og foreldrene tilgode. Hun sprer godt humør og finner på mye gøy. Kolleger omtaler henne som solid, trygg og arbeidssom.

Finn ut mer om meg
Barnehagelærer
tlf. --

En engasjert og godhjertet barnehagelærer med masterutdanning. Hun er svært kreativ og er utømmelig for ideer innen formingsfaget. Hun ser hvert enkelt barn og dets behov selv i de travleste øyeblikk og hun er ekstra oppmerksom på de barna som trenger ekstra støtte. Et utpreget ja-menneske med store smil vi alle kan glede oss med. Hun evner også å være streng på en måte som oppriktig virker velmenende.

Finn ut mer om meg
Vikar
tlf. --

En barnehagelærermed masterutdanning som imøtekommer barn, foreldre og kolleger med kyndighet. En solstråle av ei dame som er leken og faglig alvorlig.

Finn ut mer om meg
Vikar
tlf.